Reakce a dojmy - Kurzy Emoční inteligence

01.05.2010 12:47

Zdravím vás,

první dva kurzy týkající se EQ dětí již máme úspěšně za sebou. Je nutno podotknout, že oba dva se naprosto lišily. Opravdu vždy záleží na tom, jací účastníci se sejdou a jaké mají problémy. Hodně se diskutují konkrétní problémy ve výchově konkrétních dětí, jak správně bysme se jako rodiče měli zachovat a jak zvládat nejen emoce svých dětí, ale také především ty svoje.

Účastníci obou kurzů reagují na tento seminář velmi pozitivně, vidí přínos toho, že jim někdo dá další náhled na jejich problémy a pomůže jim tak v jejich řešení. Já osobně jsem velmi ráda, že se tento seminář začal pravidelně konat. I já sama se vždy naučím něčemu novému. A to díky otevřenému přístupu rodičů, kteří se nebojí a ptají se na své problémy bez obav, jak budou před ostatními vypadat.  Důležité je jen to, že jmají zájem vyřešit své problémy a chtějí dále rozvíjet svůj vztah se svým dítetem.

Doufám, že se těchto kurzů bude konat více a více ....ráda vás zde uvidím. Dejme společně našim dětem šanci řešit své emoční projevy tím správný způsobem :-)

Tereza

—————

Zpět